Metrics by weight functions on the Sierpinski carpet

2017/12/05 16:28  点击:[]

报告人:顾庆松(香港中文大学)

时间:2017.12.09(星期六)11:00-12:00

地点:理科楼LA106

报告摘要:In this talk, I will first introduce briefly Kigami’s idea about constructing metrics on fractals by using weight functions. Then I will talk about solving a conjecture raised by Kigami about the construction of metric on the carpet by using certain weight functions. This is a joint work with Hua Qiu and Huo-Jun Ruan.

报告人简介:顾庆松,清华大学博士,香港中文大学博后,研究兴趣为分形分析。

学院联系人:罗军

上一条:Stable-like lower estim... 下一条:Tree structure of spect...