当前位置: 首页 > 新闻中心 > 学术活动 > 正文

Mini-course. Hermitian-Einstein metrics for stable bundles III

发布日期:2024-05-15点击数:

报告人:马飙(北京大学)

时间:2024年06月06日 14:00-

地址:理科楼LA103


摘要:In the third part of this minicourse, I will finish the proof of Donaldson-Uhlenbeck-Yau theorem by establish the long time existence and convergence of the Hermite Yang-Mills heat flow when the bundle is assumed to be stable.


简介:马飙,现为北京国际数学研究中心博士后。研究方向为几何分析。


邀请人:数学研究中心


欢迎广大师生积极参与!


关于我们
重庆大学数学与统计学院的前身是始建于1929年的重庆大学理学院和1937年建立的重庆大学商学院,理学院是重庆大学最早设立的三个学院之一,首任院长为数学家何鲁先生。