Hyperbolic graph aring from iteration

2019/05/13 10:19  点击:[]

报告人:王向阳(中山大学)

日  期:2019年5月17

时  间:16:00

地  点:理科楼 LD202

摘  要:In this talk, we shall introduce a Gromov hyperbolic graph aring from iteration and its important properties related to fractals. Some applications will also be concerned.

报告人简介王向阳,中山大学数学学院教授、博士生导师;研究领域为分形几何;在 《Adv. Math.》, 《Trans. Amer. Math. Soc.》, 《Math. Z.》, 《Indiana Univ. Math. J.》等杂志发表论文近二十篇;主持国家自然科学基金面上项目一项。

学院联系人:罗 军

上一条:A Brief Introduction to... 下一条:On the group of isometr...