Wiener-type boundary estimates for elliptic and parabolic equations

2018/09/10 15:58  点击:[]

报告人廖乃安(重庆大学)

: 2018年9月18日  14:00—15:00

: 理科楼 LD302

: In this talk, I will review known results on the Wiener criterion for elliptic and parabolic equations. Estimates of modulus of continuity for solutions at the boundary will be given in terms of a Wiener-type integral, defined by a notion of capacity. In particular, some recent advances on such estimates for solutions to singular or degenerate parabolic equations will be reported.

报告人简介:廖乃安,重庆大学数学与统计学院讲师,研究方向:偏微分方程liaonaian@163.com

学院联系人: 周恒宇zhouhyu@cqu.edu.cn)   廖乃安

上一条:第二届重庆大学组合数学... 下一条:Numerical methods for i...